Werken bij Regio Control

Sinds 1997 timmert Regio Control aan de weg. Ons team van ruim 70 medewerkers staat garant voor uw veiligheid. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers.

Werken bij Regio Control

Regio Control is een ambitieus familie bedrijf met een sterke marktpositie in Noord- en Zuid-Holland. Onze klant staat centraal en onze dienstverlening staat voorop. Het opleiden, begeleiden en trainen van onze mensen om de kwaliteit van onze dienstverlening te behouden vinden wij van groot belang.

Regio Control biedt een uniek totaalconcept in beveiliging, van 24-uurs objectbewaking tot alarmopvolging en van surveillance tot spoedhulp. Hoge kwaliteit en flexibiliteit maken van Regio Control hét beveiligingsbedrijf van Noord-Holland. Voor bedrijven, instellingen én particulieren.

Kom jij samen met ons het verschil maken in de beveiliging? Kijk dan eens welke vacatures wij beschikbaar hebben. Zoek je een leerbedrijf? Ook dan kun je contact met ons opnemen en kijken we of we jou hierin kunnen ondersteunen.

Werken in de beveiliging?

Kies de gewenste vacature en solliciteer gelijk online of stuur je sollicitatiebrief naar ons adres. Mailen kan ook: p&o@regiocontrol.nl