Videotoezicht

24/7 uw pand beveiligd en in beeld

Grotere pakkans en beperkte schade

Uw camerasysteem is aan te sluiten op onze toezichtcentrale. Bij onraad kijken onze medewerkers op afstand mee. Politie of hulpdiensten kunnen direct worden ingeschakeld en de beelden worden gearchiveerd. Resultaat: grotere pakkans en beperkte schade.

De toezichtcentrale maakt onderdeel uit van onze alarmcentrale. Hier worden uw camerabeelden uitgelezen en geanalyseerd. Over de te nemen acties in noodgevallen maken we vooraf afspraken.

Regio Control is een Corporate Gold Partner van Milestone en heeft nu ook gediplomeerde technici in huis die de continuïteit van uw camera bewakingssysteem kunnen waarborgen en u door het gehele proces van aankoop tot installatie kunnen bijstaan. Milestone is een toonaangevend software pakket binnen de beveiliging en noodzakelijk voor meervoudige camera bewaking.

Regio Control

Live View

Onze toezichtcentrale is aangesloten bij Live View. Dit programma zet uw camerabeelden direct door naar de 112 meldkamer. Politie, ambulance en brandweer zijn hierop aangesloten.

Via onze toezichtcentrale u dus ook. Door direct mee te kijken, speelt de juiste hulp sneller en beter in op een mogelijke noodsituatie, of het nu gaat om een overval, inbraak of brand.

Onze toezichtcentrale is gecertificeerd volgens de nieuwste regeling PAC-schema 3.0 van Kiwa.

Schouwronde

Als aanvulling op camerabewaking kunt u een dagelijkse schouwronde laten uitvoeren. Op afgesproken tijden checken onze beveiligingsbeambten uw locatie en ze kunnen de werking van de camera’s controleren.

Slimme technieken

Middels Artificial Intelligence (AI) leren wij de camera’s van de klanten dit te laten zien wat wij als meldkamer moeten zien. Wanneer een vogel het beeld in vliegt of een hond net langs de rand van de detectie zone loopt  hoeven wij geen melding te krijgen net zo goed geld dat voor sneeuw of regen. Het levert vele valse meldingen op waardoor we veel tijd kwijt zijn om deze af te handelen.

Met geavanceerde software en goed opgeleide technici kunnen wij tot in het kleinste detail uw camera’s afstellen en wanneer het dan ook echt nodig is direct de juiste ondersteuning aansturen. Bijvoorbeeld bij “persoon detectie” kunnen wij de camera’s leren hoe groot personen zijn middels diverse vlakjes in diverse groottes met elkaar te laten communiceren. Loopt er een persoon in de voor geprogrammeerde detectie zone dan wordt deze gelijk gezien en gemeld middels een alarm. Het systeem leert en anticipeert continu.

Wij werken door deze technieken dan ook zeer efficiënt wat kosten en tijd bespaard en daarbij kunnen we dus veel sneller en beter op uw echte meldingen kunnen anticiperen.

Uw pand beveilig door middel van videotoezicht?

Bel met Ralph of Samson op 0226 – 360260