Videotoezicht

Grotere pakkans en beperkte schade

Uw camerasysteem is aan te sluiten op onze toezichtcentrale. Bij onraad kijken onze medewerkers op afstand mee. Politie of hulpdiensten kunnen direct worden ingeschakeld en de beelden worden gearchiveerd. Resultaat: grotere pakkans en beperkte schade. De toezichtcentrale maakt onderdeel uit van onze alarmcentrale. Hier worden uw camerabeelden uitgelezen en geanalyseerd. Over de te nemen acties in noodgevallen maken we vooraf afspraken.

Live View

Onze toezichtcentrale is aangesloten bij Live View. Dit programma zet uw camerabeelden direct door naar de 112 meldkamer. Politie, ambulance en brandweer zijn hierop aangesloten. Via onze toezichtcentrale u dus ook. Door direct mee te kijken, speelt de juiste hulp sneller en beter in op een mogelijke noodsituatie, of het nu gaat om een overval, inbraak of brand. Onze toezichtcentrale is gecertificeerd volgens de nieuwste regeling PAC-schema 3.0 van Kiwa.

Schouwronde

Als aanvulling op camerabewaking kunt u een dagelijkse schouwronde laten uitvoeren. Op afgesproken tijden checken onze beveiligingsbeambten uw locatie en ze kunnen de werking van de camera’s controleren.

Uw pand beveilig door middel van videotoezicht?

Bel met Ralph of Samson op 0226 – 360260