Transportbegeleiding

Exceptioneel transport in goede banen.

Convoi exceptionnel
van vergunning tot begeleiding

Regio Control is volledig gecertificeerd transportbegeleider. Met auto’s, motoren, afzettingen en verkeersregelaars maken wij groot lengte- en breedtetransport mogelijk, maar ook bijvoorbeeld carnavalsoptochten.

Gunstigste route

Wij hebben alle vormen van begeleiding in huis, van opvallende auto’s voor en achter het transport tot verkeersregelaars. De inzet hangt af van hoogte, breedte en gewicht van het te vervoeren object. Ook de route speelt mee. We kiezen de gunstigste weg: zo snel mogelijk met zo min mogelijk ‘obstakels’ waarbij wegafzetting nodig is.

Evenementen

Ook bij straatevenementen, zoals kermis, lichtjesavond of kunstroute, is verkeersbegeleiding veelal gewenst of zelfs verplicht. Met name bij rijdende festiviteiten, zoals een bloemencorso, Sinterklaasintocht of carnavalsoptocht zijn preventieve veiligheidsmaatregelen noodzakelijk.

Rouwstoet

Bij begrafenissen waarbij veel belangstellenden een grote stoet vormen, zorgen onze verkeersregelaars (per motor of te voet) voor afzettingen bij rotondes en stoplichten zodat het lint intact blijft. Voor de direct betrokkenen bieden wij tevens beveiliging aan van hun tijdelijk onbewoonde woning.

Regio Control helpt u graag met praktisch advies en maatwerk oplossingen.

Meer informatie, advies of offerte? Bel 0226 - 360 260