Surveillance

Verboden voor onbevoegden. Het staat er wel, maar houden mensen zich er ook aan? Onze collega's van de mobiele surveillance houden dat in de gaten.

Is uw pand veilig?

Team Mobiele Surveillance.

Zij werken door heel Noord-Holland en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week in de buurt. Zichtbaar én onzichtbaar. Zij zorgen voor het surveilleren op en het beveiligen van bedrijventerreinen. Daarnaast lopen ze open- en sluitrondes en houden ze preventief toezicht op en in bedrijfspanden en woonhuizen.

Zo kunt u zich bezighouden met andere zaken, wij stemmen onze dienstverlening dan ook altijd af op uw vraag. Zo bieden wij structurele en niet-structurele mobiele surveillance, waar en wanneer u dat wilt.

De combinatie met een alarmsysteem en aansluiting op onze meldkamer in Opmeer wordt ook veel gemaakt. Bij een (vermoeden) van onraad, rijdt onze mobiele surveillant direct naar uw pand om poolshoogte te nemen. Wij waken over uw eigendommen en mensen en voorkomen bedrijfsschade door inbraak, brand of andere situaties.

Uw pand iedere avond en nacht in de gaten gehouden door onze surveillance?

Dat kan al vanaf € 2,- per dag! Meer weten? Bel 0226 – 360260

Maatwerk

Onze mobiele surveillance surveilleert op en beveiligt bedrijventerreinen. Daarnaast lopen ze open- en sluitrondes en houden ze onder andere preventief toezicht op en in bedrijfspanden en woonhuizen.

Onze mobiele surveillance medewerkers rijden vaste routes. Daarbij is ruimte voor individuele wensen. Zo zorgen we ervoor dat er rond sluitingstijd iemand aanwezig is bij een tankstation of dat de sportkantine veilig kan worden afgesloten 's avonds. Doordat we onze planningen zorgvuldig en efficiënt inrichten, kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening garanderen en toch de tarieven aantrekkelijk houden.

Gestructureerde surveillance

Bedrijventerreinen zijn voor onbevoegden prettige gebieden voor wat actie. 's Avonds en 's Nachts zijn er weinig tot geen mensen en ze kunnen dus rustig hun gang gaan. Veel bedrijventerreinen kiezen daarom voor collectieve beveiliging.

Zo worden op strategische locaties camera's geplaatst en zijn veel panden voorzien van beveiligingssystemen, welke ook eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan onze meldkamer. Daarnaast voeren we vaak gestructureerde surveillances uit op terreinen.

Samen bepalen we het te bewaken gebied en maken we afspraken over de invulling van de mobiele surveillance. Deze manier van werken is kostenefficiënt voor de opdrachtgevers en voor ons natuurlijk heel goed in te plannen.

Incidentele surveillance

Heeft u uw evenement opgebouwd en verwacht u onrust op het terrein wanneer u er niet bent,

Staat er een trailer met kostbare lading op uw terrein,

of is er een evenement in de omgeving van uw (bouw)terrein en bent u bang dat de feestgangers zich 's nachts laten gaan op de bouwplaats?

Dan houden onze surveillanten graag een oogje in het zeil voor u.

Stappen maken met de veiligheid van uw bedrijfspand?

Bel met Samson of Ralph op 0226 – 360260 of mail naar sales@regiocontrol.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek.