Security Cabin

Camera bewaking met directe meldkamer doormelding

Precisie camerabewaking voor uw bouwplaats

Een bewegingsmelder voor verlichting vindt iedereen normaal, maar een bewegingsmelder voor camerabewaking die rechtstreeks contact zoekt met een regionale controlekamer kan van toegevoegde waarde zijn voor uw bouwplaats.

Vanuit de meldkamer kan de 360° dome- camera worden bediend voor een juiste inschatting van de situatie ter plaatse terwijl er ook gelijktijdig wordt openomen.

Voordelen

Security Cabin beveiligt het materiaal, maar geeft ook medewerkers een gevoel van veiligheid. Deze beveiligings- methode is voordeliger dan een (semi) permanente terreinbewaking door een beveiligingsbedrijf.

Een Security Cabin kan worden geplaatst als stand-alone unit en is zelf- voorzienend in de stroomvoorziening. De unit kan worden voorzien van een aggregaat. Naast de bewegingsmelder voor de camera, kan de cabin ook worden voorzien van felle verlichting. De dome-camera kan 24/7 opnames maken, welke op een later tijdstip terug gekeken kunnen worden.

Security Cabin is specialist in het koppelen van bewegingsmelders aan diverse soorten camera’s. Bij een verdachte melding wordt de camera ingeschakeld, waarna de beelden worden doorgestuurd naar een beveiligingsbeambte op de meldkamer. Deze schat de situatie in en schakelt indien nodig de juiste hulpdiensten in. De alarmcentrale beschikt over een live-view verbinding welke direct met de politie kan worden gedeeld.

Lees meer of ga naar de website

Bekijk hier de folder hier of bezoek de website: www.securitycabin.nl