Objectbewaking

Receptiediensten, gastheer/dame, portiersdiensten (ISPS). Wij zijn van alle markten thuis.

Meer weten?

Alles wat u nodig hebt voor een veilig gevoel.

Wij beschermen uw object tegen risico’s van binnen- en buitenaf. Ook hier geldt dat we zorgen voor een perfect partnerschap tussen mens en techniek.

Enerzijds maken we gebruik van automatische systemen die ons waarschuwen wanneer er onveilige situaties ontstaan. Anderzijds lopen onze bewakers openingsrondes en richten ze toegangscontroles in. We kunnen de toegangscontrole voor mensen en goederen uitvoeren en aan het einde van de dag nog een brand- en sluitronde lopen.

Regio Control

Uw pand optimaal beveiligd?

Ralph en Samson helpen u verder!

Objectbeveiliging als maatpak

Voor objectbeveiliging komen veel disciplines samen. Zo zetten we regelmatig security hosts in. Een security host is het toonbeeld van extraversie. Hij of zij gebruikt verschillende technieken om contact te maken met medewerkers, bezoekers of leveranciers. Zo ervaren zijn het als een warm welkom, terwijl de host tegelijkertijd een oogje in het zeil houdt. Een groot verschil met het intimiderende van een traditionele beveiliger.

Ook maken we gebruik van hondengeleiders. Onze getrainde hondengeleiders werken met gecertificeerde honden en samen waken ze over uw pand, uw mensen en uw evenement.

Onze dienstverlening is als een maatpak, speciaal voor u. Uw wensen en de situatie zijn de basis voor het takenpakket van onze medewerkers. Zowel als het gaat om de inzet van mensen en techniek, als om de intensiteit daarvan. Uiteraard zullen we u altijd proactief adviseren als dat de veiligheid ten goede komt. Ook kunnen we u helpen met het veiligheidsplan ten behoeve van vergunningen.

Onze meldkamer voor uw veiligheid

Voor objectbeveiliging werken we nauw samen met onze eigen meldkamer, officieel de Particuliere Alarm Centrale (Justitiële erkenning PAC nummer 109).

Hier werken 24 uur per dag, 7 dagen per week professionele centralisten die snel en adequaat kunnen schakelen. Bij een (poging tot) sabotage, overval of inbraak, een brandmelding of een medisch noodgeval is professionele hulp snel ter plaatse of wordt de melding volgens protocol doorgegeven.

Ons team van ruim 70 medewerkers, onze strategische werkwijze, geavanceerde technologie en onze jarenlange ervaring, maken van Regio Control uw partner in objectbeveiliging.

Stappen maken met de veiligheid van uw bedrijfspand?

Bel met Samson of Ralph op 0226 – 360260 of mail naar sales@regiocontrol.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek.