Meldkamer

Een centrale rol in onze complete dienstverlening

Vrijblijvend advies?

Meldkamer beveiliging

Alle meldingen komen binnen in onze eigen meldkamer, een Particuliere Alarm Centrale (Justitiële erkenning PAC nummer 109). Deze speelt een centrale rol in onze werkwijze.

15 ervaren en betrokken centralisten staan 24/7 klaar om adequaat te reageren op alarmeringen. Zij zorgen voor alarmverificatie om na te gaan of er daadwerkelijk een onveilige situatie is. Vervolgens zorgen ze ervoor dat de juiste hulpverlening snel ter plaatse is voor het afhandelen van een overval-, inbraak- of brandmelding.

Hoe ziet Regio Control uw beveiliging?

Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek: 0226 – 360260

Meldkamer beveiliging: startpunt van hernieuwde veiligheid

De meldkamer is het vangnet voor alle informatie rond onveilige situaties bij onze opdrachtgevers. Alarminstallaties, bewakingscamera's en andere technische beveiligingssystemen zijn verbonden met de PAC in Opmeer.

In combinatie met de informatie van beveiligers in het veld en uit ons netwerk, wordt elke situatie volledig in kaart gebracht. Zo kunnen onze experts de juiste strategie bepalen om de veiligheid van uw mensen en objecten te waarborgen.

De beste beveiligingsstrategie voor uw situatie

Met uw situatie en uw wensen als uitgangspunt, bepalen we samen met u de juiste strategie voor meldkamer beveiliging. Zo kunt u inbraak- en brandmeldsystemen aansluiten op onze alarmcentrale, maar ook temperatuurmeters en airco's.

Veel opdrachtgevers kiezen daarnaast voor cameratoezicht. Dit biedt extra veiligheid én eventueel belastend beeldmateriaal. Ook kunnen we hiermee extra services op afstand verlenen, zoals het bedienen van de slagboom.

In overleg bepalen we de protocollen voor alarmopvolging. Wanneer een inbraak-, overval-, sabotage- of brandmelding binnenkomt, waarschuwen we direct de door u aangegeven waarschuwingsadressen én de eventueel benodigde hulpverleners.

Meldkamer beveiliging door Regio Control

Eén leverancier met de oplossing voor al uw beveiligingsvraagstukken

  • Grote flexibiliteit: aanpassingen worden probleemloos geïmplementeerd
  • Kleine storingsimpact: door goede communicatie tussen meldkamer en technische dienst, worden eventuele storingen in alarmsystemen snel opgemerkt en opgelost
  • Direct en persoonlijk contact met onze centralisten voor een prettig en veilig gevoel
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Stappen maken met de veiligheid van uw bedrijfspand?

Bel met Samson of Ralph op 0226 – 360260 of mail naar sales@regiocontrol.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek.