Hondenbrigade

Gecertificeerd volgens het programma van de NBvdD / KNPV

Hondenbrigade

Onze hondengeleiders en hun honden zijn volledig gecertificeerd volgens het programma van de NBvdD (Nederlandse Bond voor de Diensthond) en/of KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging). Wij beschikken dan ook over een uitstekend team van gekwalificeerde, gecertificeerde en gemotiveerde hondengeleiders. Regio Control beschikt naast surveillancehonden NBvdD en/of KNPV, ook over Detectiehonden; NDD (Narcotica Detection Dogs) en EDD (Explosive Detection Dogs).

Onze geleiders én honden zijn zeer enthousiast en gaan zeer gedreven te werk. Het is fantastisch om te zien hoe mens en dier samen tot prachtig gewenste resultaten kan komen.
Hondengeleiders zijn een zeer effectief middel als het gaat om beveiliging, veiligheid, preventief én repressief optreden en het opsporen van narcotica en explosieven.

De teams zijn voor diverse disciplines inzetbaar. Denk aan bijvoorbeeld transport, horeca, evenementen. Maar ook High Risk bedrijven, luchthavens en overheidsinstellingen.

Alle teams zijn door en door getraind en getest en in het bezit van alle kwalificaties en certificaten v.w.b. het uitvoeren van de diensten.

Vraag hier uw hondergeleider aan.

Bel met Ralph of Samson op 0226 – 360260