De Regionale Zorgcentrale

Direct hulp voor zowel in huis als buiten te gebruiken in heel Nederland

De techniek is geavanceerd, maar voor u werkt het heel eenvoudig. U krijgt een klein apparaatje dat gemakkelijk te dragen is. Eén druk op de knop is genoeg om in noodsituaties de buitenwereld waarschuwen, bijvoorbeeld wanneer u onwel of gevallen bent. Er wordt een speek/luisterverbinding gemaakt met onze meldkamer. Wij kunnen onmiddellijk hulp inroepen van (extra) verzorgers, mantelzorgers, hulpdiensten of een van onze eigen surveillanten. Dankzij track and trace is de drager van de noodknop ook buiten zijn woonomgeving altijd nauwkeurig traceerbaar.

De belangrijkste voordelen

  • 24/7 hulp binnen handbereik, voor cliënt én voor mantelzorgers.
  • Gegarandeerde zekerheid door eigen meldkamer.
  • Hogere kwaliteit van leven van senioren.
  • U kunt langer zelfstandig blijven wonen.
  • U gaat met een prettiger gevoel op pad.
  • U geeft uw partner of mantelzorger een gerust gevoel.
  • U kunt profiteren van handige extra functies.

Voordelen ook voor zorginstellingen.

Enerzijds streeft u naar de hoogste kwaliteit zorg, anderzijds moet u zo efficiënt mogelijk werken. Met de veelzijdige seniorenbeveiliging van Regio Control realiseert u beide doelen. 24/7, nu en in de toekomst. Uw personeel staat er nooit meer alleen voor. Uw cliënten leven met een geruster gevoel. En uw organisatie levert topkwaliteit bewaking met minimale personeelskosten.

Regio Control is dé specialist in allround zorgbeveiliging, voor zowel de particulier als zorginstelling voor zowel intramuraal als extramuraal, Wij denken met u mee. Bel 0226 - 360 273

Uw zorginstelling of project waar veiligheid van groot belang is?

Bel met Ralph of Samson op 0226 – 360260.