BOP

Regio Control neemt de diensten van B.O.P. Beveiliging over

Regio Control neemt diensten B.O.P. Beveiliging over

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Regio Control Veldt B.V. en B.O.P. Beveiliging B.V.

Met ingang van september 2022 zullen wij de beveiligingsdiensten van B.O.P. Beveiliging B.V. overnemen. Hoge kwaliteit en flexibiliteit maken van Regio Control Veldt B.V. hét beveiligingsbedrijf van Noord-Holland. Voor bedrijven, instellingen én particulieren.

De overname is zorgvuldig verlopen, met in oog houdende dat het een fijne overgang is voor zowel René Keesman zelf, voor ons als nieuwe partij én vooral voor u als klant. Wij hanteren dezelfde manier van werken en hebben klanten zeer hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn wij een regionale speler die vooral voor kwaliteit gaat en graag luistert naar de klant en de communicatielijnen zo kort mogelijk houden.

Wij verwachten dat u geen hinder zult ondervinden en vertrouwen erop dat deze overname enkel positieve veranderingen voor u zal brengen. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers Ralph Schouten / Samson Gebremichael, 0226-360260.

Mocht de wens er zijn tot persoonlijk contact dan nodigen wij u van harte uit op ons kantoor in Opmeer of kunt u contact opnemen met onze accountmanager voor het maken van een afspraak bij u op locatie (Indien gewenst kan dit samen met B.O.P. Beveiliging B.V. – R. Keesman).

René wil al zijn klanten zeer hartelijk danken voor het vertrouwen die hij en zijn bedrijf al die jaren van u heeft gehad. In het vertrouwen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, zien wij uit naar een fijne en vertrouwde samenwerking!!