Universele ontvanger (CT-Dos)

De veelzijdige universele ontvanger (CT-DOS) is speciaal ontworpen is voor de zorgsector om reeds aanwezige intramurale systemen draadloos te maken. Op de ontvanger kan eenvoudig een handzender of andere sensoren aangemeld worden.

Het systeem geeft bewoners van zorginstellingen een optimale beveiliging met een grote bewegingsvrijheid. Één druk op de waterdichte alarmzender volstaat om hulp in te roepen via het bestaande verpleegoproepsysteem. Het systeem is eenvoudig (plug and play) en probleemloos aan te sluiten op elk verpleegoproepsysteem en maakt in vele gevallen omvangrijke installaties met bekabelde druk- en trekschakelaars overbodig.

Het is de ideale vervanger voor bijvoorbeeld bekabelde peerdrukkers en biedt alle voordelen van een draadloos systeem, en dat terwijl het bestaande bekabelde netwerk ongewijzigd blijft.

CT-DOS PLUS

De CT-DOS PLUS (burenalarm) is een draadloos plug en play alarmeringssysteem waarmee een huisgenoot of de buren gewaarschuwd kunnen worden. De hulpverlener kan automatisch gealarmeerd worden bij het verlaten van het bed d.m.v. een bewegingsmelder, oproeptrekker of een valdetectie.

Er kan ook met een pols-/ halszender of een oproeptrekker gewerkt worden. De CT-DOS PLUS (Draadloos Oproep Systeem) is een universele draadloze alarmontvanger voorzien van een akoustische signalering en een reset toets.

De ontvanger kan in combinatie met een draadloze alarmgever stand-alone functioneren en geeft een intermitterende alarmeringstoon zodra een alarmgever geactiveerd wordt.De alarmeringstoon blijft actief totdat de reset toets gedrukt wordt.

De CT-DOS PLUS is een bijzonder geschikte toepassing om het langer zelfstandig wonen te bevorderen.

 

Eigenschappen

  • Compatibiliteit met elk type bekabeld alarmsysteemn
  • Zenders zijn eenvoudig aan te melden (max. 16)
  • Uitgangrelais met n.o. en n.c. aansluitingen
  • Wordt geleverd inclusief netadapter
  • Zeer eenvoudige installatie (wandmontage)

U kunt onze dienstverlening en protocollen geheel naar wens invullen.

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte?

Bel 0226 – 360 273 of mail naar info@regiocontrol.nl

Meer weten? Neem contact op.

Bel met Samson of Ralph op 0226 - 360260 of mail naar sales@regiocontrol.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek.