Overeenkomst

Overeenkomst De Pieter Raat Stichting en De Regionale Zorgcentrale.

Donderdag 22 december 2016 is de samenwerkingsovereenkomst tussen De Pieter Raat Stichting en de Regionale Zorgcentrale van Regio Control getekend.

 

De bestuurder van De Pieter Raat Stichting, mevrouw Irma Krieg en mevrouw Desiré Veldt, directeur van Regio Control zetten beide hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst.

 

Het uitbesteden van de triage van de Personenalarmering zorgt ervoor dat er een efficiëntere opvolging gaat plaatsvinden van de oproepen, waardoor cliënten langer zelfstandig thuis kunnen wonen.

 

Dit sluit aan bij de visie van De Pieter Raat Stichting samenwerking tussen partijen richt zich op het gezamenlijk aanbieden van het product personenalarmering. Iedere partij hierbij handelt vanuit zijn/haar verantwoordelijkheid en levert daarmee een bijdrage aan de veiligheid en ondersteuning van kwetsbare ouderen in de thuissituatie.

 

De bundeling van expertise van de partijen geeft meerwaarde die leidt tot een efficiënte vorm van zorg- en dienstverlening met veel aandacht voor welzijn, zorg en veiligheid.

Meer weten? Neem contact op.

Bel met Samson of Ralph op 0226 - 360260 of mail naar sales@regiocontrol.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek.