De ideale SOS alarmknop

De alarmknop Locate is de  ideale SOS alarmknop voor iedereen, maar zeker ook perfect voor ouderen die nog actief zijn en ook veel buitenactiviteiten hebben.

De alarmknop van de Regionale Zorgcentrale is voorzien van GPS, waardoor, indien er alarm wordt geslagen, wij direct de locatie van de persoon kunnen traceren.

SOS PROCEDURE

Wanneer de gebruiker van de Alarmknop  op de SOS knop drukt wordt er automatisch een SOS oproep gedaan naar de alarmcentrale van Regio Control.

Door de spreek-luister verbinding met de handzame zender/ontvanger krijgt u onmiddellijk contact met de 24/7 alarmcentrale van Regio Control.

Voor wie is mobiele alarmering ?

Mobiele alarmering is voor mensen die in huis en buitenshuis op zoek zijn naar extra veiligheid en zekerheid. Mobiele alarmering helpt in onvoorziene situaties waarin u zich minder comfortabel voelt. Mobiele alarmering is een compleet ingevulde dienstverlening en is direct klaar voor gebruik.

Er hoeft niets geinstalleerd te worden. De dienstverlening is eenvoudig te gebruiken en is dag en nacht beschikbaar. Op het alarmapparaatje kan geen randapparatuur worden aangesloten.

Met het alarmapparaatje kunt u spreken en luisteren. Het alarmapparaatje is tevens voorzien van GPS, waardoor de positie altijd bekend is. Met GPS kan vastgesteld worden dat u zich in een gebouw bevind, maar niet exact waar in het gebouw. Ook de positiebepaling buiten gebouwen kan enkele meters afwijken van de plek waar u zich exact bevind. Zolang u nog kunt spreken is dit geen probleem, immers via de spreek-luisterverbinding kunt u dit zelf nader duidelijk maken.

 

Hoe werkt mobiele alarmering ?

U draagt een mobiel apparaatje bij u. Deze is voorzien van een contactknop waarop u kan drukken mocht er iets aan de hand zijn. Met 1 druk op de knop staat u direct in contact met een van onze medewerkers op de 24/7 alarmcentrale.

Hoe werkt het mobiele apparaatje ?Het mobiele apparaatje is compact, lichtgewicht en net iets groter dan een luciferdoosje. U kunt het apparaatje gewoon meenemen; dragen aan de riem of met het bijgeleverde halskoord. Er zit een duidelijke contactknop op het apparaatje, die u even indrukt om te alarmeren.

Als u alarmeert maakt u gebruik van de spreek-luisterverbinding op het apparaatje waardoor u met elkaar kunt praten. Eventueel kunt u het volume aanpassen. Het mobiele apparaatje is voorzien van GPS. Hiermee wordt uw positie bepaald en doorgegeven bij een alarmering. U kunt het mobiele apparaatje opladen met het bijgeleverde UBS-oplaadsnoer met 220V stekker.

 

Is het mobiele apparaatje ook geschikt bij dementie?Mensen met dementie hebben vaak drang om naar buiten te gaan. Met het mobiele apparaatje is dit mogelijk omdat ze altijd en overal vindbaar zijn. Ook kan er een veilige zone ingesteld worden om de woning, de wijk, tot de dijk. Als deze wordt verlaten zal er automatisch gealarmeerd worden naar de alarmcentrale.

 

Het mobiele apparaatje is spatwaterdicht, weegt 35 gram, de batterijen gaan 72-96 uur mee, daarna moeten ze opgeladen worden.

U kunt onze dienstverlening en protocollen geheel naar wens invullen.

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte?

Bel 0226 – 360 273 of mail naar info@regiocontrol.nl

Meer weten? Neem contact op.

Bel met Samson of Ralph op 0226 - 360260 of mail naar sales@regiocontrol.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek.