Alarmopvolging Noord-Holland | Beveiliging Noord-Holland | Alarmcentrale Nederland | Seniorenbeveiliging | Zorgcentrale | Personenalarmering

Direct contact opnemen »

Werken met cliƫnten

Veiligheid voor cliënt én verzorger

Professionele zorg voor mensen vraagt om professionele veiligheid. Regio Control biedt praktische maatwerkoplossingen voor cliënten, personeel, bezoekers, gebouw én beleid.

Op het gebied van veiligheid hebben zorginstellingen specifieke behoeften en verantwoordelijkheden. Zeker wanneer het risico bestaat dat onberekenbare of minder zelfredzame cliënten zichzelf (en/of anderen) in gevaar brengen, zijn preventieve maatregelen vereist.

Voor cliënten

Voor cliënten bieden wij noodknoppen, seniorenbeveiliging en persoonsalarmering. Alle zijn verbonden met onze meldkamer, zodat men meteen kan vertellen wat er aan de hand is. Lukt het praten niet meer, dan verzorgen wij alarmopvolging zoals afgesproken.

Voor verzorgers
Voor verzorgend personeel maken wij het werk veilig. Bij calamiteiten kunnen zij via onze meldkamer adequaat alarmeren. Wij kunnen dit opvolgen door een beveiligingsbeambte te sturen voor assistentie, contact te leggen met de mantelzorger of direct andere hulpdiensten in te schakelen.

In en om gebouw
Indien gewenst of noodzakelijk kunt u het veiligheidspakket uitbreiden met o.a. extra surveillancediensten, preventieve surveillancerondes op het terrein, objectbeveiliging en camerabewaking.

Totaalpartner

Het totaalaanbod van advies, diensten en middelen maakt van regio Control de ideale partner in beveiliging. Naast de zorginstelling geeft dit ook de betrokken mantelzorgers de nodige rust en vertrouwen.

U wilt veilig werken én veiligheid bieden.

Meer informatie, advies of offerte?
Bel 0226 - 360 260