Alarmopvolging Noord-Holland | Beveiliging Noord-Holland | Alarmcentrale Nederland | Seniorenbeveiliging | Zorgcentrale | Personenalarmering

Direct contact opnemen »

Exceptioneel transport in goede banen

Convoi exceptionnel van vergunning tot begeleiding

Regio Control is volledig gecertificeerd transportbegeleider. Met auto’s, motoren, afzettingen en verkeersregelaars maken wij groot lengte- en breedtetransport mogelijk, maar ook bijvoorbeeld carnavalsoptochten.

Voor exceptioneel transport, bijvoorbeeld van woonunits of meters lang staal, heeft elk transportbedrijf een vergunning van het RDW nodig. Samen stellen we een plan de campagne op en bepalen we de datum. Als erkend transportbegeleider dient Regio Control de ontheffingsaanvraag in bij het RDW.

Gunstigste route

Wij hebben alle vormen van begeleiding in huis, van opvallende auto’s voor en achter het transport tot verkeersregelaars. De inzet hangt af van hoogte, breedte en gewicht van het te vervoeren object. Ook de route speelt mee. We kiezen de gunstigste weg: zo snel mogelijk met zo min mogelijk ‘obstakels’ waarbij wegafzetting nodig is.

Evenementen
Ook bij straatevenementen, zoals kermis, lichtjesavond of kunstroute, is verkeersbegeleiding veelal gewenst of zelfs verplicht. Met name bij rijdende festiviteiten, zoals een bloemencorso, Sinterklaasintocht of carnavalsoptocht zijn preventieve veiligheidsmaatregelen noodzakelijk.

Rouwstoet
Bij begrafenissen waarbij veel belangstellenden een grote stoet vormen, zorgen onze verkeersregelaars (per motor of te voet) voor afzettingen bij rotondes en stoplichten zodat het lint intact blijft. Voor de direct betrokkenen bieden wij tevens beveiliging aan van hun tijdelijk onbewoonde woning.

Regio Control helpt u graag met praktisch advies en maatwerk oplossingen.

Meer informatie, advies of offerte?
Bel 0226 - 360 260