Alarmopvolging Noord-Holland | Beveiliging Noord-Holland | Alarmcentrale Nederland | Seniorenbeveiliging | Zorgcentrale | Personenalarmering

Direct contact opnemen »

Beveiliging bij evenementen niet te onderschatten

Totaalpartner Regio Control denkt mee en voert uit

De veiligheid van bezoekers is een absolute prioriteit bij de organisatie van elk evenement, groot of klein. Hiervoor gelden dan ook wettelijke eisen. Met Regio Control als ervaren beveiligingspartner bent u op álles voorbereid!

Zijn er verkeersregelaars verplicht en zo ja hoeveel? Waaraan moet de ambulance-toegang voldoen? Hoeveel surveillanten zijn er vereist? Hoe begeleid ik de bezoekers soepel naar het parkeerterrein? Wat te doen bij extreme hitte, een bommelding of brand?

Draaiboek voor vergunning

Wij helpen u graag verder met deze en alle andere vragen waarop u een panklaar antwoord moet hebben. Voor uw eigen geweten, maar ook voor het verkrijgen van een vergunning. De gemeente verlangt een compleet veiligheidsdraaiboek voor uw evenement. Met onze hulp bespaart u nu veel tijd, en bij calamiteiten veel spanning en mogelijk vervelende nasleep.

Alles onder één dak

Naast tips en advies biedt Regio Control zelf álle benodigde technische en personele middelen. Van gecertificeerde beveiligingsbeambten en verkeersregelaars tot hondengeleiders. En van toegangscontrole tot camerabewaking of Security Cabins die in verbinding staan met onze meldkamer.

Totaalpakket of losse diensten

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunt u bij Regio Control kiezen voor een slimme totaalaanbieding, maar natuurlijk ook gebruikmaken van enkel advies, hulp bij vergunningaanvraag of losse beveiligingsdiensten.

Kortom, of u nu een popfestival, tentoonstelling, huttendorp of bloemencorso organiseert, bij Regio Control bent u verzekerd van een doortimmerd plan én professionele uitvoering.

Meer informatie, advies of offerte?
Bel 0226 - 360 260