Alarmopvolging Noord-Holland | Beveiliging Noord-Holland | Alarmcentrale Nederland | Seniorenbeveiliging | Zorgcentrale | Personenalarmering

Direct contact opnemen »

Voor totaal toezicht en accurate alarmopvolging:

Beveiliging door camerabewaking

Camerabewaking is een zeer efficiënte manier van objectbeveiliging. De aansluiting op de meldkamer van Regio Control biedt u bovendien zekerheid van optimale alarmopvolging, of het nu gaat om een enkele privéwoning of een compleet industriegebied.

Bij Regio Control vindt u cameratoezicht voor elk type gebouw (binnen en buiten), terrein of gebied. De bewaking vindt plaats met HR dome-camera’s, Security Cabins of een combinatie hiervan.

Gegarandeerde alarmopvolging
Alle beveiligingscamera’s van Regio Control zijn aangesloten op onze meldkamer. U bepaalt zelf hoe wij een alarm opvolgen, bijvoorbeeld overdag door u te bellen en ‘s nachts door een surveillant poolshoogte te laten nemen. Al uw wensen zijn bespreekbaar.

Directe verbinding met politie
Wanneer wij via onze bewakingscamera’s getuige zijn van strafbare feiten, kunnen wij dit rechtstreeks delen met de politiemeldkamer. Via Life View, waarbij Regio Control is aangesloten, gaan de beelden direct door het hele land. Daders op de vlucht kunnen in elke regio worden overgenomen.

Extra surveillance
Vindt u camerabewaking alleen niet genoeg, dan kunt u de beveiliging uitbreiden met surveillance of extra surveillancediensten.

Privé of zakelijk, bij Regio Control krijgt u beveiliging zoals ú het wenst!

Meer informatie, advies of offerte?
Bel 0226 - 360 260