Alarmopvolging Noord-Holland | Beveiliging Noord-Holland | Alarmcentrale Nederland | Seniorenbeveiliging | Zorgcentrale | Personenalarmering

Direct contact opnemen »

Surveillance

'Praktisch en zeer kostenefficiënt'

Regio Control biedt structurele en niet-structurele surveillance. Dankzij ons totale beveiligingsaanbod is de dienstverlening bijzonder nauw af te stemmen op uw vraag. U bent altijd verzekerd van optimale controle en preventie van bedrijfsschade.

Per gebied / groep

Gestructureerde surveillances voeren wij uit in opdracht van een groep klanten, bijvoorbeeld een aantal ondernemers op een bedrijventerrein. Dit werkt praktisch en zeer kostenefficiënt. Samen bepalen we het te bewaken gebied en maken we afspraken over de invulling: hoe vaak komen we langs, wanneer, zijn er speciale aandachtspunten en wat doen we bij onraad?

Individuele wensen

Binnen een surveillanceronde kunt u extra veiligheid inbouwen voor vaste risicomomenten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld elke dag rond sluitingstijd bij een tankstation aanwezig zijn voor observatie. Zo kan elke deelnemer individuele wensen bespreekbaar maken (bijvoorbeeld ook controle aan de achterzijde van het pand) of zijn bewaking uitbreiden met extra surveillancediensten.

Per individuele opdrachtgever

Natuurlijk biedt Regio Control ook surveillance aan individuele opdrachtgevers, zoals scholen en sportterreinen. Wij proberen dit zo slim mogelijk in te passen in bestaande routes. Zo leiden onze vele auto’s op de weg tot snellere aanrijtijden, aantrekkelijke prijzen en flexibele dienstverlening.

Niet-structurele surveillance
Staat er een paar nachten een vrachtwagen met waardevolle lading op uw terrein? Of is uw bedrijf een dag(deel) gesloten in verband met een bruiloft of begrafenis die in de krant is aangekondigd? Ook voor tijdelijk verhoogde risico’s biedt Regio Control altijd de gewenste bewaking. Ook objectbeveiliging en cameratoezicht behoren tot de mogelijkheden.

Surveillance na melding
Wij surveilleren ook naar aanleiding van binnengekomen meldingen. Andersom geven wij waargenomen gevaar tijdens surveillance door aan onze meldkamer. Hier wordt de met u afgesproken alarmopvolging in gang gezet. Bij calamiteiten schakelen wij direct hulpverlenende instanties zoals politie of brandweer in.

Extra surveillancediensten
Naast de standaard surveillance biedt Regio Control ook extra diensten, zoals brand- en sluitronde, opening pand, sleutelbeheer en in- en externe controle. Lees verder >>

Meer informatie, advies of offerte?
Bel 0226 - 360 260