Alarmopvolging Noord-Holland | Beveiliging Noord-Holland | Alarmcentrale Nederland | Seniorenbeveiliging | Zorgcentrale | Personenalarmering

Direct contact opnemen »

Objectbeveiliging

'Persoonlijke beveiliging van uw woning, pand, terrein of object'

Regio Control bewaakt alle ‘objecten’ van ziekenhuis tot evenement. De geboden veiligheid voorkomt ongelukken, kosten, inkomstenderving en imagoschade.

Waar surveillance voornamelijk controlerondes betreft, heeft specifieke objectbeveiliging een intensiever en meer bewakend karakter. Of het nu gaat om een parkeergarage, buitenzwembad of school tijdens een examenstunt: Regio Control biedt optimale beveiliging op maat.

Gevarieerde taken

Onze objectbeveiligers, waaronder hondengeleiders, signaleren alles wat de organisatie schade kan berokkenen en smoren onregelmatigheden in de kiem. De taken kunnen variëren van controlerondes lopen met speciaal oog voor brandveiligheid tot het beantwoorden van uw telefoon.

Maatwerk

Het takenpakket van onze objectbeveiliger(s) kunt u naar wens invullen. Ook de intensiviteit (permanent, bepaalde uren of op onregelmatige tijden) bepalen we in overleg.

Hondenbewaking

De inzet van onze getrainde hondengeleiders met gecertificeerde honden waarborgt de veiligheid van mensen en hun eigendommen.

Evenementen

Van verkeersregelaars tot fouillering aan de deur en beveiligers in burger: Regio Control biedt alle diensten om uw evenement zonder ongeregeldheden te laten verlopen en uw gasten een veilig gevoel te geven. Wij helpen u ook graag met het veiligheidsplan ten behoeve van uw vergunning. Lees meer >>

Meer informatie, advies of offerte?
Bel 0226 - 360 260