Alarmopvolging Noord-Holland | Beveiliging Noord-Holland | Alarmcentrale Nederland | Seniorenbeveiliging | Zorgcentrale | Personenalarmering

Direct contact opnemen »

Alarmopvolging

'Adequate actie bij alarm, zoals ú het wilt'

Met alarmopvolging door Regio Control kiest u voor zekerheid van adequate opvolging van al uw alarmen. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staat een team van ervaren beveiligers paraat.

We starten met een intake bij u thuis of op het bedrijf. Samen bepalen we de actiepatronen in geval van alarm: wie bellen we wanneer? U kunt ook aangeven dat u na een alarm tussen bepaalde tijdstippen zélf poolshoogte neemt in plaats van een beveiliger van Regio Control. Bedenk wel dat uw werknemers bij het uitvoeren van werkzaamheden die niets te maken hebben met hun normale werk – zoals alarmopvolging – niet verzekerd zijn.

Uw woning of bedrijf krijgt van ons een geheime code zodat er nooit namen of adresgegevens worden gecommuniceerd. Zodra u bent aangesloten wordt elk alarm via onze meldkamer direct doorgestuurd naar onze surveillance-eenheid. De melding gaat automatisch naar de surveillant die op dat moment het dichtst in de buurt is.

Landelijke dekking

Wij werken voor en met elke alarmcentrale in Nederland en kunnen overweg met elk type alarmsysteem. Zo kan Regio Control de taken van een collega-alarmcentrale uit Brabant overnemen als zijn opdrachtgever ook in Noord-Holland beveiligingsbehoeften heeft. En andersom natuurlijk.

Alarminstallatie leasen

Is uw bedrijf of woning nog niet voorzien van een goed alarmsysteem? Regio Control adviseert u graag bij de keuze van een goede installateur. Zo bent u verzekerd van deskundige plaatsing.

Meer informatie, advies of offerte?
Bel 0226 - 360 260